facebook

Illustratie Biennale

De Illustratie Biënnale is zaterdag 2 juni terug in de Toneelschuur. De editie 2012 laat de illustratie schitteren in al haar facetten, van klare lijn tot intelligente beeldtaal, van handmatig vakmanschap tot interactief design. 


Onder leiding van presentator Jellie Brouwer van NPS Kunststof vertellen illustratoren over hun werkwijze en inspiratie. Te horen en te zien zijn Siegfried Woldhek, Tim Enthoven, Joost Swarte, Max Kisman, Bureau Mijksenaar, Babette Wagenvoort, de Fiep Westendorp Foundation, Richard Boeser, Tara Dougans uit Londen en de Amerikaanse Kate Bingaham Burt.

Van 12.00 tot 17.00 uur is er doorlopend de digitale expositie met werk van 100 illustratoren uit binnen- en buitenland in de expeditiegarage van de Toneelschuur. Deze is ook zondag 3 juni nog te zien.


De Illustratie Biënnale 2012 is gratis toegankelijk. Wie de presentaties wil bijwonen, moet zich wel inschrijven. Dat kan vanaf begin mei via de website illustratiebiennale.nl. 


De Illustratie Biënnale 2012 wordt georganiseerd door de Stichting Illustratie Biënnale Nederland en de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO).


Contact Organisatie Illustratie Biënnale 2012:

www.illustratiebiennale.nl
info@illustratiebiennale.nl
tel: 06 22 345 833

Adres

Lange Begijnestraat 9, Haarlem