facebook

Stripkunst met een beperking

Tijdens de Stripdagen zullen op de Bakenessergracht 50 in en rondom het atelier striptekeningen en/of bewerkingen getoond en gemaakt worden van verschillend materiaal. Op de Bakenessergracht 65 en 50 bevinden zich verschillende creatieve locaties dagbesteding van de Hartekamp Groep. Naast o.a. keramiek, textiel en een schildersatelier wordt er ook gewerkt met hout.


De Hartekamp Groep biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. De organisatie doet dit in de regio Kennemerland, Duin- en Bollenstreek en Amstelland en Meerlanden. Cliënten hebben, net als iedereen, wensen op het gebied van wonen, werken, relaties en vrijetijdsbesteding. De Hartekamp Groep ondersteunt hen bij het realiseren van deze wensen. Op de Bakenessergracht werken cliënten aan zelfontplooiing, ontwikkeling en uiteraard een heel stel prachtige producten.


Op de Bakenessergracht 50 worden tijdens Stripdagen Haarlem zelfgemaakte producten getoond en verkocht in een echt atelier.  


 

Deze expositie is op zaterdag 2 Juni en zondag 3 Juni  te zien van 11.30 tot 17.00 uur, meer info: bakenessergracht50@dehartekampgroep.nl
 

Adres

Bakenessergracht 50, Haarlem