facebook

Stad van Klei - Milan Hulsing

Tijdens de stripdagen Haarlem exposeert Horizonverticaal het werk van multi-talent Milan Hulsing. De expositie zal zich voornamelijk richten op zijn internationaal geroemde boek 'Stad van Klei'.


De expositie toont werk uit het boek, laat de ontstaansgeschiedenis zien en er wordt referentiemateriaal getoond. Ook wordt er een thematische (door de auteur gekozen), film vertoond. Milan Hulsing zal het boek 'Stad van Klei' 2 en 3 juni bij Horizonverticaal signeren. Tevens wordt er een Artist Talk georganiseerd, Hulsing vertelt dan over zijn boek en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. De expositie wordt vrijdag 1 juni om 19:00 op feestelijke wijze geopend.

 

Milan Hulsing (Amsterdam, 1973) studeerde af aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam en publiceerde als illustrator en striptekenaar in onder meer de VPRO-gids, Hollands Maandblad en het Algemeen Dagblad. Hulsing won tweemaal een 'Stripschapspenning' en maakte animaties voor films (van o.a. Sylvia Kristel en Paul Verhoeven). Zijn eigen film 'Magic Show' reist momenteel alle belangrijke filmfestivals af.

 

Op 1 juni om 19.00 is de feestelijke opening van de expo. Iedereen is welkom! De auteur is aanwezig en er wordt Egyptische muziek gedraaid.
 

Adres

Houtmarkt 7, Haarlem