facebook

Thema: De Toekomst van het Beeldverhaal

Wordt het Wacom of papier? Tijdschrift of App? Stripboek of Facebook?           Motion Comic of Flipboek? Of alles op en door elkaar?

 

Op de derde editie van de Creatieve Marktplaats, dé ontmoetingsplek voor creatief (strip)talent en het bedrijfsleven, zal met presentaties van innovatieve creatieve bedrijven geprobeerd worden die vraag te beantwoorden. Maar er wordt ook gekeken naar hoe je als tekenaar in deze tijden van crisis toch  verder komt met je werk, en over hoe bedrijven getekend beeld kunnen inzetten om beter te communiceren. De Creatieve Marktplaats wordt een interessante en leerzame maar vooral leuke middag voor tekenaars die van doorzetten weten, managers die op zoek zijn naar de nieuwste ontwikkelingen in beeldcultuur en verder iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de strip.


De Creatieve Marktplaats vindt plaats op 1 juni in Het Patronaat in Haarlem, van 13.00 tot 16.30 uur. Hieronder vind je het voorlopige programma. Schrijf je nu in   om verzekerd te zijn van een plek want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur nu een mailtje naar creatievemarktplaats@stichtingbeeldverhaal.nl  

Onderdeel

Graphic Facilitation
Drawing Attention
Meet & Connect
The Future of Comics
Meet & Connect
Creatieve Industrie

Tijd

13:00-13:20
13:20-13:45
13:45-14:15
14:15-14:45
14:45-16:30
11:00