'Theater van de Strip'. Zaalprogramma Philharmonie Compleet!

30 mei 2012, 0 reacties
facebook
Delen:
'Theater van de Strip'. Zaalprogramma Philharmonie Compleet!

Theater, lezingen, workshops, shows en interviews met tekenaars. Dit alles en nog veel meer kunt u beleven op de eerste verdieping van de Philharmonie, midden in het bruisende beurshart van het festival.

 

Met onder meer een live imitatie van Sjef van Oekel (die dit jaar 100 zou zijn geworden), een stripveiling met bijzondere strips, originele tekeningen en curiosa (georganiseerd door het Stripschap), lezingen van Hanco Kolk over het schrijven van een scenario, de theatervoorstellling Broers voor iedereen vanaf 3 jaar, een workshop striptekenen voor kinderen en interviews met onder meer Michiel van de Pol en Erik Kriek. 

 

In het Theater van de Strip is zowel op zaterdag als op zondag van alles te beleven voor jong en oud, dus kom op tijd want vol is vol! Elk uur is er een nieuw programmaonderdeel.

 

De toegang is gratis! De Kleine Zaal en de Van Warmerdam Zaal vindt u op de eerste verdieping van het Philharmonie Theater op de Lange Begijnestraat 11 in Haarlem. Kijk hier voor het volledige programma.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageren

Naam
Email
Reactie