Stripdagen Haarlem & Brandmeester's proudly presents... Arabica Stripkoffie!

31 mei 2012, 0 reacties
facebook
Delen:
Stripdagen Haarlem & Brandmeester's proudly presents...  Arabica Stripkoffie!

LAATSTE KANS

Brandmeester’s heeft in samenwerking met stichting Beeldverhaal Nederland, initiatiefnemer van Stripdagen Haarlem’, een wel heel erg een speciaal product ontwikkeld: Arabica Stripkoffie.

De Arabica Stripkoffie is online verkrijgbaar via Brandmeester's en ook in de winkels van Brandmeester's in Haarlem, Amsterdam en Utrecht.  

(Direct naar de webshop, of bekijk hier de verkooppunten)

 

Om tijdens Stripdagen Haarlem aandacht te schenken aan de Arabische beeldcultuur, brengt Brandmeester’s samen met stichting Beeldverhaal Nederland deze overheerlijke Arabica Stripkoffie uit. een idee dat ontstaan is uit het feit dat in de Arabische wereld een overdaad aan onbekende strips, cartoons en andere vormen van beeldcultuur te vinden is. dit in combinatie met de wetenschap dat Arabieren over een lange koffietraditie beschikken en een aanzienlijke rol hebben gespeeld in de introductie van koffie. door deze twee aspecten - Arabische strips en de historie van koffie - samen te laten vloeien, ontstond al snel de logische keuze voor een speciaal product, de Arabica Stripkoffie! 

 

De Arabica Stripkoffie is een geurige, mysterieuze espresso met tonen van citrus en appel. De keuze van de koffie is gemaakt door het thema van Stripdagen Haarlem: Ver weg – Vlakbij. Hier geeft Ver Weg speciale aandacht aan het Arabische beeldverhaal. De bijbehorende trendy thermomok en de verpakking van de koffie zijn vormgegeven door de klare-lijn-tekenaar Peter van Dongen, die overigens ook de volle smaak van de koffie bepaald heeft. Ook ontwierp hij de gehele huisstijl van Stripdagen Haarlem 2012!

 

De eerste Arabica Stripkoffie van Nederland: een unieke koffiesoort die alle zintuigen van de
stripliefhebber prikkelt...
 


Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageren

Naam
Email
Reactie