Uitgeverij Syndikaat presenteert nieuwe talenten op Stripdagen Haarlem

30 mei 2012, 0 reacties
facebook
Delen:
Uitgeverij Syndikaat presenteert nieuwe talenten op Stripdagen Haarlem
Uitgeverij Syndikaat werkt graag met nieuw en enthousiast talent dat gaat voor kwaliteit en orginaliteit. Één van onze kernwaarden is dat we willen groeien met onze auteurs. Hoe meer wij ons best doen, hoe groter de kans is dat onze auteurs in de belangstelling komen te staan. 

 

Technische specificaties uitgaves:
Formaat: A5
Inhoud: zwart-Wit
Cover: kleur
Aantal pagina's: 16
Verkoopprijs: € 3,50 per stuk.
Aantal boekjes: 4
Oplage per boekje: 150 stuks (waarvan 115 voor verkoop bestemd)

 

Auteurs en titels:
Maikel Verkoelen debuteert met World of DIK. Het boekje is een kennismaking met de bizarre wereld van DIK, waar donkere humor, sadisme en horror arm in arm gaan met een naïeve tekenstijl. Het boekje verschijnt als introductie op het 80 pagina tellende album dat op 1 oktober van dit jaar verschijnt.

Pieter Rosseel debuteert met Struikelen. Dit boekje bevat het eerste hoofdstuk van een langer verhaal dat later gaat verschijnen.

Graficus en ontwerper Edwin Peters, debuteert als striptekenaar met Alle Kids! Zijn haarscherpe observaties van jeugd en hangjongeren zal begin volgend jaar worden voortgezet in een volledig album.

Als laatste hebben Mattt Baaij (bekend van BunBun) en Rob van Barneveld (Roodgras, Rob Weet Raad) hun talenten gebundeld. Deze samenwerking mondde uit in A Piece of Beauty, waar de twee hoofdkarakters los van elkaar op zoek gaan naar dezelfde schat. A Piece of Beauty is een op zichzelf staand verhaal.

 

Alle tekenaars signeren in de beursstand (25)  in de Philharmonie. De boekjes zijn alleen te verkrijgen op de Stripdagen in Haarlem en zullen verder niet in de handel te verkrijgen zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze blog

Reageren

Naam
Email
Reactie